Új hozzászólás Aktív témák

• perge666

veterán

LOGOUT blog

válasz Oldman2 #9188 üzenetére

" Ráadásul az olvasó összerakásakor egy reteszt vissza kell húzni, de mivel "éppen ezt" nem mutatta a videó, simán elmaradt. Ezáltal nem nyílt ki a fiók... szedhettem szét megint. "

Erről neten esetleg tudnál egy videót belinkelni?
    Mert a PS2-m eddig minden gond nélkül működött azt leszámítva hogy áram alá helyezve csak többszöri bekapcsolásra volt hajlandó képet adni / de utána már mindig elsőre indul csak ne áramtalanítsam /
    Nemrég elkezdte hogy a lemeznyitót megnyomva nem mindig jön ki a tálca,szétszedtem és valamit rosszul rakhattam össze mert mostmár egyáltalán nem adja ki soha.
    Utólag utánaolvasva csak annyi gondja volt hogy 10-12 fokon volt tárolva,mert a kinti szobába tartom ami külön van a háztól és ott csak akkor fűtök ha ott vagyok.

Először furcsállottam is hogy nem akart kijönni a tálca mert csak egy játéknyelvet akartam ellenőrízni az egyik eladó játékomon.
    Bevittem a házba a gépet és kb.20-30 perc elteltével / reggeliztem / mondom megpróbálom idebent is,és egyből kiadta a tálcát............
    Ekkor nem is foglalkoztam vele,de legközelebb odakint megint nem akart nyílni,na ekkor szedtem szét.

Most azon agyalok hogy van ithon 2 donor gép,egyikbe vannak púpos kondik és csíkoz a kép,a másikba szakadt a bekapcsoló szalagkábel,szerintem mindkettőbe rossz az olvasó,és a 3 gépből meg kellene próbálni összerakni egyet.

Új hozzászólás Aktív témák