Hirdetés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali66
tag
Sziasztok. Egy A7 V5-re honnan tudnék szerezni a flash-be írható tartalmat? Valamit olvastam, hogy a letölthető firmware-ből is kiszedhető, de nem értem. Ha valakinek lenne mentett flash tartalom megköszönném. A gyártó support nem tud segíteni?
-
-
bali66
tag
válasz
vargalex #15476 üzenetére
Nincs bekapcsolva. Valami csak az openwrt-vel van mert mint írtam ha kihagyom akkor jó. Nincs szétmókolva, a TE builded. Ha a mobilnetet használom akkor is jó. Persze vagy így, vagy úgy meg tudom csinálni a frissítést, de azért érdekel mi lehet ez. A munkahelyemen is jó, szóval nem értem.
-
bali66
tag
Sziasztok! Elsősorban Vargalextől kérdezném. Van egy xiaomi telefonom és openwrt-vel egy 65P. A telefonon nem tudok renszerfrissítéseket csinálni, mert azt írja ki, hogy nem sikerült kapcsolódni a hálózathoz. A google play és minden más tökéletes, böngésző facebook stb...És ez csak erre a telefonra vonatkozik, a többi telefon hibátlanul frissít stb.. Ha kihagyom a routert és a net közvetlenül egy pc-be megy és azon osztom meg wifi-vel , akkor azonnal tud kapcsolódni a telefon a xiaomi szerverére. Mit blokkolhat, vagy mit kell beállítanom? Köszönöm ha van valami tipp.
-
bali66
tag
Sziasztok. Asus RT-AC65P-n OpenWrt van. A Tinyproxy-t szeretném használni,de nem tudom beconfigolni.Külföldi leírásokban találni valamit ,de nem értem.A https oldalakat is lehet tiltani valahogy ,de egy értelmes magyarázat sincs.Vagy blokkol olyat is amit nem akarok,vagy fordítva.A "filter" fájlt is beállítom de semmi.A tűzfalat is forwaldolni kell valahogy.Segítséget szeretnék kérni olyantól akinek ez jól működik.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók