Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
mokesz82 #2376 üzenetére
OpenWrt alatt futó rendszer esetén egyetlen gombhoz sincs funkció rendelve. Saját scriptet (scripteket) írhatsz rá. Az összes gomb alapfunkciója viszont a Failsafe mód aktiválása.
-
Peter789
senior tag
válasz
mokesz82 #2376 üzenetére
Úgy rémlik hogy a reset gombra tényleg nem reagál semmit a futó oprendszer, csak arra lehet használni hogy ha úgy adsz neki tápot hogy közben nyomvatartod ~10mp-ig a gombot, akkor nullázza a squashfs-t (amennyiben olyan openwrt-t tettél rá)
Mindenesetre az hogy elkezd villogni az jó jel, ezekszerint a uboot rendben van, csak magával az openwrt-vel történt valami > soros kábellel még biztosan menthető - a ház széttörésével - vagy garba vissza lehet esetleg küldeni
De hátha valaki tud még valami okosabbat mondani...
-
Peter789
senior tag
válasz
mokesz82 #2373 üzenetére
bár jópár 3020-ast openwrt-sítettem már, de csak a legelsőt úgy hogy ráhúztam az openwrt image-et a gyári felületről, és bár rémlik valami hasonló szívás, de konkrétan nem tudom hogy így sikerült e megoldanom, vagy már akkor is szétbontottam és USB-soros adapterre dugtam és konzolon keresztül aktiváltam a wifit
a többit meg már alapból úgy alakítottam át hogy egyből szétkaptam a házát, gyári 4MB flash leforraszt, a tartalmából felépítettem a 16-oshoz az image-et és már openwrt-vel készresütve forrasztottam a helyére
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest