- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jakab66[hun]
senior tag
10w40-es. Megfelel a punto gt turboba? Nameg az 5 litert meg kell venni így is úgy is, és akkor már így olcsóbb....
[ Szerkesztve ]
Gipsz Jakab
-
hülyegyerek
addikt
Sajnos semennyire nem lehet hozzáférni, mivel nagyon szűk belül a csati. Akkor ezek szerint helyettesíthetem akármilyen 5-ös csatival, ami rámegy a lámpa felőli apa részre ?
Szerk: leszedtem a bal oldali lámpát is, mivel nagyon párás a bura, és sikerült egy jó adag vizet kilocsolni belőle. Most a radiátoron szárítom, viszont a legalsó prizmás részből nem tudom kiönteni a vizet. Gond lenne, ha egy picit megfúrnám hátulról hogy kijöjjön ?
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Outlander
addikt
Akinek nincs rá pénze, annak ne legyen autója...
Nekem sincs se mocim, se hajóm, pedig mindkettőt nagyon szeretnék...
És most jöhet a köpködés, meg a sírás... de nekem ez a véleményem.
Nem megvenni nehéz, hanem fenntartani!Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
aphra2
senior tag
1.6-nál tölcsér + vipoláncső és fentről öntöd bele az aksi környékén, ill ahol van hely, a szintellenörző csavar a betöltő nyilás is
Kis szines a témához:
Sok szerelőnél régen , és most is egy fent nyitott fémedény, benne egy olajpumpa , aminek a tengelyét pl :zsiguli ablakemelővel tekerve, és egy csövet kivezetve a váltóba tekerik az olajat.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
aphra2
senior tag
Hát igen, elég nagy volt a kontraszt nálam is a régi, és az új tárcsa súlya között, nekem is a fogyasztás jutott eszembe elsőre , meg futómű szempontjából a rugózatlan tömeg, (de ez csak a tuning buzulásom miatt van)
Winne: kevésbé kilométer mint inkább vastagság alapján mérik az elhasználódást , a gyári adat szerint a hűtött 22 mm-est 20-ig, a tömör 12mm-es tárcsát 10,2-ig lehet(ne) csak koptatni , aztán csere, mondjuk én lejártam 6-7mm-ig ami azért már bőven nem az ajánlott kategória, és már én is túlzásnak éreztem ,
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
aphra2
senior tag
De szokás cserélgetni , nem ártana tudni mikor volt utoljára , de a váltónál a megfelelő olajszint magasság sokkal fontosabb , szóval az nem élethalál , és ha már selenia ment a motorba, akkor a váltóba is a tutit , tehát TUTELA ZC 75 sajna ez sem olcsó.
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 11
- Trollok komolyan
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Régi 286-os játékok beállítása Dosbox-ban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi hangfal építés