Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
10w40-es. Megfelel a punto gt turboba? Nameg az 5 litert meg kell venni így is úgy is, és akkor már így olcsóbb....
-
hülyegyerek
addikt
Sajnos semennyire nem lehet hozzáférni, mivel nagyon szűk belül a csati. Akkor ezek szerint helyettesíthetem akármilyen 5-ös csatival, ami rámegy a lámpa felőli apa részre ?
Szerk: leszedtem a bal oldali lámpát is, mivel nagyon párás a bura, és sikerült egy jó adag vizet kilocsolni belőle. Most a radiátoron szárítom, viszont a legalsó prizmás részből nem tudom kiönteni a vizet. Gond lenne, ha egy picit megfúrnám hátulról hogy kijöjjön ?
-
aphra2
senior tag
1.6-nál tölcsér + vipoláncső és fentről öntöd bele az aksi környékén, ill ahol van hely, a szintellenörző csavar a betöltő nyilás is
Kis szines a témához:
Sok szerelőnél régen , és most is egy fent nyitott fémedény, benne egy olajpumpa , aminek a tengelyét pl :zsiguli ablakemelővel tekerve, és egy csövet kivezetve a váltóba tekerik az olajat. -
aphra2
senior tag
Hát igen, elég nagy volt a kontraszt nálam is a régi, és az új tárcsa súlya között, nekem is a fogyasztás jutott eszembe elsőre , meg futómű szempontjából a rugózatlan tömeg, (de ez csak a tuning buzulásom miatt van)
Winne: kevésbé kilométer mint inkább vastagság alapján mérik az elhasználódást , a gyári adat szerint a hűtött 22 mm-est 20-ig, a tömör 12mm-es tárcsát 10,2-ig lehet(ne) csak koptatni , aztán csere, mondjuk én lejártam 6-7mm-ig ami azért már bőven nem az ajánlott kategória, és már én is túlzásnak éreztem
,
-
aphra2
senior tag
De szokás cserélgetni , nem ártana tudni mikor volt utoljára , de a váltónál a megfelelő olajszint magasság sokkal fontosabb , szóval az nem élethalál , és ha már selenia ment a motorba, akkor a váltóba is a tutit , tehát TUTELA ZC 75 sajna ez sem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest