- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- AI a játékokban és azon túl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé mac specifikus a kérdésem, a monitoros topic beszélgetéseiben annyira nem bízom..
Milyen monitort vegyek az új M4-es Mac minihez? 4K 27 coll körülieket néztem amik normális áron vannak.. Gondolom 5K lenne a legjobb, de azok meg nagyon húzósak. Mit vennétek a helyemben ha nem akartok bankot robbantatni? Úgy olvastam pár helyen, hogy a Mac OS szarul néz ki 4K-n, ez mennyire igaz?
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
galaktikus
aktív tag
Megvan a véleményem a reklám intézményéről. Spotify-ért, iCloud tárhelyért hajlandó vagyok fizetni, de azért, hogy ne lássam az undorító, butító reklámokat.. háát.. ez szerintem felér egy zsarolással, úgyhogy inkább blokkolom őket
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok mondani valami brutális adblockert ami eltakarítja ezt a sok undorító invazív reklámot a szemem elől? Pl. a youtube videó reklámok amik a legjobban kiverik a biztosítékot. Akár lehet fizetős is.. Az a fontos, hogy normálisan működjön, ne úgy mint a legtöbb ingyenes
-
galaktikus
aktív tag
Miért van az, hogy miután frissítettem a Safarit, azóta a youtube minden egyes videó előtt 2-3 db félperces reklámot basz be nekem, amit nem lehet átléptetni!?? Agyvérzés kerülget az okádék reklámoktól lassan. Köszönöm annak aki tud segíteni
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!!
2013 late 21,5-ös iMac-be honnan vadásszak ramot? Kéne 2x8 Gb.. valami jó féle.. ahol eddig néztem nemigen találtam..
Üdv: galaktikus
-
galaktikus
aktív tag
válasz bladekettő #27048 üzenetére
Én is pont a PRO-t vagy az EVO-t néztem.. Köszi az infót, akkor megyünk az almáriumba.
-
galaktikus
aktív tag
Erre valaki esetleg? Igazából elég a válasz a második kérdésre is.. a szabvány 2.5-ös SSD-k biztos mennek vele..
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
A barátnőmnek vagy egy 21,5-ös 2013 late iMac-je. Fotós utómunkálatokhoz használja, PS stb. Az utóbbi időben nagyon elkezdte zavarni, hogy még egy program megnyitásánál is elég sokat gondolkozik a gép. A hosszútávú tervek szerint valamikor le lesz majd a gép cserélve, de keret híján egyelőre egy SSD upgrage-re gondoltunk, mert még az én 2011-es MBP-om is hülyére veri amiben itthon SSD-t cseréltem.
A kérdés a következő: Melyik fasza, megbízható SSD-t ajánlanátok 250 gb környékén ami működik is vele?
(Lec fórumtárs készletéről gondoltam rendelni, de ha van más ötlet is ne tartsátok vissza).Másik kérdés: Mivel ez az iMac még (vagy már) ragasztott kijelzős, és ahogy youtube-on elnéztem, nem olyan egyszerű otthon cserélni mint a macbookban, én pedig nem szeretném elb@szni, így az Almáriumra gondoltunk, hogy kérünk időpontot, és hozott anyagból megcsinálják. Van tapasztalatotok a bolttal? Nem fogják szétgányolni a gépet?
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
sziasztok!!
szerintetek az új 21,5-ös iMac-ben van még egy 2,5"-os hely egy SSD-nek a gyári winyó mellé? Elég döntő jellegű kérdés az iMac vásárlásomhoz... Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- Gamer PC eladó! VÍZHŰTÉS! I5-9600K Tuning/32GB Predator RAM/RTX 2060/500GB SSD + 500GB HDD
- Eladó konfig! I7-12700 1TB SSD 32GB DDR4 RX6800 16GB!
- !! Eladó Garanciális Gamer Számitógép, Pc (RTX 2060 Super 8GB/I3-14100f/16GB RAM/SSD
- Játszós PC , i5 10500 , RX 5600 XT , 16GB DDR4 , 256B NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest