- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano #13143 üzenetére
2k körül elhozzák a kártyát, mivel kb 10 perc alatt húzom újra ha összeesik ezért szerintem egy próbát megér. ha fél évet bír netezés, msn és ennyi felhasználással akkor számomra az már elég
kiderül. a logouton valaki simán húzta rá ssd-re semmi állítgatással, és 2 év alatt 1%-ot esett a kondíció, ha ennyit bír maxon nekem már az is sok
-
-
törölt tag
lehet megtaláltam a kattogás forrását mármint a vinyó parkoltatás, majd újabb pörgetés egyből sima böngészés alatt 0 terhelés mellett is csinálta, de ha nem piszkáltam akkor is...
1: mint csere ubira, laptop-mode csomag letöltés
2: telepítésnél láttam hogy ext4-re volt formázva a partíció, lehet hogy az indexelés is hozzájárult?
3: fox mentegetései meg a tmp kikerült egy sd kártyára.egyelőre jónak tűnik
-
törölt tag
sziasztok. egy kérdéssel fordulnék hozzátok. próbáltam googlival találni rá megoldást de nem dob értelmeset vagy csak én kotorászok rossz fele...
Mintet használok, és a vinyóm általában nem igazán van terhelve... hallom hogy parkolóra teszi a fejet, koppan egyet, majd pár másodpercre rá megint felpörgeti. valamiért nem hagyja kikapcsolni valami energiamanagement vagy kideríthető hogy mi piszkálja, mert igazából a memó 17%-a van csak használva, tehát elférne ott bármi.
kezd kissé idegesítő lenni ez a monoton csapkodás
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- EAFC 26
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest