-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano #13143 üzenetére
2k körül elhozzák a kártyát, mivel kb 10 perc alatt húzom újra ha összeesik ezért szerintem egy próbát megér. ha fél évet bír netezés, msn és ennyi felhasználással akkor számomra az már elég
kiderül. a logouton valaki simán húzta rá ssd-re semmi állítgatással, és 2 év alatt 1%-ot esett a kondíció, ha ennyit bír maxon nekem már az is sok
-
-
törölt tag
lehet megtaláltam a kattogás forrását mármint a vinyó parkoltatás, majd újabb pörgetés egyből sima böngészés alatt 0 terhelés mellett is csinálta, de ha nem piszkáltam akkor is...
1: mint csere ubira, laptop-mode csomag letöltés
2: telepítésnél láttam hogy ext4-re volt formázva a partíció, lehet hogy az indexelés is hozzájárult?
3: fox mentegetései meg a tmp kikerült egy sd kártyára.egyelőre jónak tűnik
-
törölt tag
sziasztok. egy kérdéssel fordulnék hozzátok. próbáltam googlival találni rá megoldást de nem dob értelmeset vagy csak én kotorászok rossz fele...
Mintet használok, és a vinyóm általában nem igazán van terhelve... hallom hogy parkolóra teszi a fejet, koppan egyet, majd pár másodpercre rá megint felpörgeti. valamiért nem hagyja kikapcsolni valami energiamanagement vagy kideríthető hogy mi piszkálja, mert igazából a memó 17%-a van csak használva, tehát elférne ott bármi.
kezd kissé idegesítő lenni ez a monoton csapkodás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest