- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jercsi
tag
Valaki ismeri a SQUID proxy t ...?
Esetleg tudna nekem linkelni egy olyan oldalt ahol magyarul van róla leírás ?
Vagy esetleg squid.conf fájlt ami a legegyszerűbb .. -
jercsi
tag
Sziasztok
Kezdő linuxos vagyok , olyan info érdekelne hogy fedora linuxban a vizuális efectekhez mennyire kell erős vga , mondjuk egy matrox g450 es elég e hozzá !
Az történt hogy lefrissítettem egy két csomagot , ami kell ehhez s mikor beállítottam a az effectet nígyon csúny hiányos lett a képe , elsőként a vga gyengeségére tudok gondolni , de előfordulhat e az hogy nincs fent valami csomag és azért nem teljes az élmény ..... -
jercsi
tag
sziasztok kezdő linuxos vagyok , olyan kérdésem volna hogy a kernel fordításhoz szükséges csomagokat és módokat le tudná-e nekem valaki írni , mert olvasgattam oldalakat de sajnos számomra az nem nagyon érthető ,egy kis magyarázat a dolgokhoz az nem volna rossz !Ha esetleg tudna valaki irodalmat a dolgokhoz azt is megköszönném !
Jercsi105@freemail.hu címen várom a hozzá értő emberek segítségét !
Előre is köszönöm ! -
jercsi
tag
root@machine-3904c91:/usr/src/linux-source-2.6.24# make menuconfig
HOSTCC scripts/basic/fixdep
/usr/local/bin/ld: unrecognized option '--hash-style=both'
/usr/local/bin/ld: use the --help option for usage information
collect2: ld returned 1 exit status
make[1]: *** [scripts/basic/fixdep] Error 1
make: *** [scripts_basic] Error 2
root@machine-3904c91:/usr/src/linux-source-2.6.24#Ha valaki esetleg tudná hogy ez miért van
Kernelt szeretnék fordítani a gépemen , csak a menuconfig ra ezt dobja !
Én valamelyik csomag hiányosságára gondolok , de egy hozzá értő személynek is kell a véleménye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest