- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszköszöntő hardverkeverék
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimiZi
csendes tag
Sziasztok !
Olyan problémám adódott, amire sehol sem leltem még megoldást.. Mac Minire próbáltam telepíteni Linux"Kali " változatot, de egyszerűen nem ismeri fel mint boot rendszert. A telepítés megfelelően befejeződik, de a restartot követően mintha semmi sem történt volna korábban. firmware probléma adódott amit nem talál a rendszer már a telepítés során sem, s egyszerűen képtelen vagyok megoldani.
Bármi konstruktív ötlet hasznos lehet, így kérlek írjatok !
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest