-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
A gondom továbbra is fent áll sajnos.
Előzmény:
Sziasztok!Sajnos gondba kerültem, melynek az előzményét nem tudom megmondani.
A problémám a következő. Van egy szerverem, amin Dedian fut és rajta egy ISPCP Omega fut (a legújabb verzió) és egy olyan gond adódott, hogy a szerveren található domainekhez tartozó e-mail címekre nem megy el az e-mail. De kizárólag szereven belül. Ha kintről kapok e-mailt (freemail, gmail, citromail, t-online) bármi. Onnan megjön és visszafelé is kimegy. Viszont ha a szerveren található domainekre címzem a levelet , akkor azonnal mailer daemon van az alábbi hibaüzenettel:
---------------------------------------------------
This is the mail system at host mail01d.mail.t-online.hu.I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.The mail system
<info@autofejlesztes.hu>: host mail.autofejlesztes.hu[87.229.77.23] said: 550
5.7.1 <info@autofejlesztes.hu>: Recipient address rejected: temporarily
blocked because of previous errors - retrying too fast. penalty: 30 seconds
x 0 retries. (in reply to RCPT TO command)
--------------------------------------------------------------------A http://www.mxtoolbox.com-on mindent végignéztem és minden okénak bizonyult. A domain.hu a technikai ellenőrzésen is minden rendben van.
Tehát a levél mindenhova elmegy és mindenhova megérkezik kivéve azokra a domainekre ami ezen a szerveren találhatók. A kérdésem az lenne, hogy mit tudok csinálni?
A segítséget előre is köszönöm. -
riska1982
aktív tag
De a levél mindenhova kimegy, illetve mindenhonnan megjön. Kivéve a helyi levelek nem mennek át. Tehát minden domain ami a 87.229.77.23 -as ip címen tartozik (ez a szerverem ip címe) arra helyileg nem mennek el a levelek, de ha Neked küldenék egy levelet bárhol is vagy azzal minden rendben van.
-
riska1982
aktív tag
Szia!
Köszi a fáradozást!
Csatolom a képet:
Ha minden igaz akkor a 08:01:26-os logot kellene nézni.
Köszi András
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos gondba kerültem, melynek az előzményét nem tudom megmondani.
A problémám a következő. Van egy szerverem, amin Dedian fut és rajta egy ISPCP Omega fut (a legújabb verzió) és egy olyan gond adódott, hogy a szerveren található domainekhez tartozó e-mail címekre nem megy el az e-mail. De kizárólag szereven belül. Ha kintről kapok e-mailt (freemail, gmail, citromail, t-online) bármi. Onnan megjön és visszafelé is kimegy. Viszont ha a szerveren belül szeretnék küldeni egy e-mailt, akkor azonnal mailer daemon van az alábbi hibaüzenettel:
---------------------------------------------------
This is the mail system at host mail01d.mail.t-online.hu.I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.The mail system
<info@autofejlesztes.hu>: host mail.autofejlesztes.hu[87.229.77.23] said: 550
5.7.1 <info@autofejlesztes.hu>: Recipient address rejected: temporarily
blocked because of previous errors - retrying too fast. penalty: 30 seconds
x 0 retries. (in reply to RCPT TO command)
--------------------------------------------------------------------A www.mxtoolbox.com-on mindent végignéztem és minden okénak bizonyult. A domain.hu a technikai ellenőrzésen is minden rendben van.
Tehát a levél mindenhova elmegy és mindenhova megérkezik kivéve azokra a domainekre ami ezen a szerveren találhatók. A kérdésem az lenne, hogy mit tudok csinálni?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest