- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
Keresnek valami nagyon egyszerü megoldast arra hogy az user a sajat dirjen kivül, ne tudjon maszkalni. Chroot jailra gondoltam, viszont nagyon p..ölös. De nem tudom hogy oldhato ez meg mashogy. Valakinek van valami ötlete?
-
Dr.Burn
őstag
Hali!
Szeretnek quotaval megcsinalni az userek tarhelyet. Ezt el lehetne erni ftpvel es sshval is.
Valaki tudna valami leirast adni rola hogy hogyan lehetne ezt megvalositani? Kerestem a neten how to-kat, de nem igazan talaltam ilyet ami nekem kellene. Eleg lenne csak a tarhelyet korlatozni most meg igy az elejen, aztan majd kesöbb.... -
Dr.Burn
őstag
Köszi, rar -os problema megoldva non-freeböl. Viszont ma upgradeltem SID-re sikeresen, de samba lehalt, egyszerüen nem tudok winröl masolni, megjeleniti a megosztott dolgokat, mindent, de ahogy masolni kellene vagy barmi feladatot csinalni, egyböl lehal. Win frankon masol linuxrol. Mi lehet a gond? Valakinek valami ötlete?
-
Dr.Burn
őstag
Remelem jo helyen teszem fel a kerdesemet.
Az a gondom, hogy az unrar - free cucca nem akarja kicsomagolni a rar fileokat.
Nem tudtok olyan progit ami megbirkozik ezzel a feladattal? -
Dr.Burn
őstag
Kellene nekem Debianra egy torrent kliens, azureus -t nem akartam, mert eleg gepigenyes. Esetleg tud valaki könnyen kezelhetö klienst linuxra?
-
Dr.Burn
őstag
Az lenne a kerdesem hogy valaki csinalt mar linux alatt radio servert?(a winamposra gondolok) Ha van olyan aki csinalt mar ilyet az pls irjon, ide vagy PÜ -t. Köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest