Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali93
tag
Üdv!
Lenovo G580-asomra akarok Linuxot telepíteni (Ubuntuval, Minttel és Fedora-val próbálkoztam mivel ezek támogatják az uefi-t). A laptopomon jelenleg egy 64bites Win8 Pro van, ami remekül működik. Második OS-nek akarok Linuxot feltenni, azonban egyik disztró sem látja a telepítésüknél a már telepített Win8-at, viszont feltettem egy másik partícióra (szóval az efi indítót nem állítottam be a Win8-as partícióra, mert felülírná). A telepítés megtörtént, de amikor bootol, a Linuxot sehol nem látom. Próbáltam easyBCD-vel is beállítani, de a Linuxot kiválasztva crashel, így csak a Win8 hajlandó elindulni.
Mit tegyek? A Win8-hoz nem akarok nyúlni, mert azon dolgozom, és az uefit sem akarom kikapcsolni, mert akkor a Win8 boot manager híján nem tudom elindítani az ablakos os-t...
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest