-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Úgy értettem, hogy a bug-al lehet-e valamit kezdeni? Ha már azt írta bambano hogy a munkahelyi net a 20x-ra gyorsult, akkor gondoltam tudja hogyan lehet ezt kiküszöbölni, hátha XP alatt is tudnám azt a sebességet produkálni mint Ubuntu alatt. A hsz-el nem volt semmi problémám!
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Bocs ha hülye a kérdés, de mitől van az hogy Linux alatt jobban jön a net mint Windows alatt? Pl. az Ubuntu és az XP között látványos a különbség. Vistát ugyan most nem tudom összehasonlítani, de ott az XP és Vista közül asszem a Vista jobb volt.
Ugyanazon a gépen az XP gyengébben teljesít böngészésben, letöltésben egyaránt.
Ubuntu alatt ami jött 275 kbps sebességgel az XP alatt csak 200 kbps körül. Próbáltam már tunningolni az XP-t, kikapcsolni a fölösleges dolgokat de akkor sem jön.Ja, természetesen letöltésnél nem torrent-re gondolok, hanem egyszálas letöltésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest