- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer007
tag
Sziasztok!
A cégünk arra adta a fejét, hogy benevez engem egy linux üzemeltető tanfolyamra, azonban nem tudom, hogy jelenleg hol és milyen minőségben mennek ilyesmik. A google nem igazán hozott értelmes eredményt, választék se volt túl sok.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e árban sem túl elszállt, azonban minőségben elég jó képzési központot, ahol nem csak csoport esetén (értem itt, hogy nem a cégnek kell összeszedni 5-6 embert, akit képzésre akar küldeni) hajlandó képzést indítani?
A szint abszolút alapoktól kellene, windows rendszergazda vagyok, linux-al még felhasználási szinten is alig-alig foglalkoztam. Ubuntu/Debian lenne a cél, bár a disztribúciók között akkora különbség tudtommal nincs, ami az alapokat befolyásolná. Mi ubuntut használunk többnyire cégen belül.
A cél az lenne, hogy meglévő linux szervereket én is tudjak üzemeltetni, esetleg telepíteni és konfigurálni.
Amihez kellene értenem jelenleg: Ubuntu, Debian. Ezekhez még jön az Apache, Postfix.
Kérem szépen valami átfogó választ kapjak, ne csak egy linket, ami jellemző itt prohardveren.
Köszönöm!Ui.: Linux akadémiát ajánlották páran, de ha lehet olyat preferálnék, ami ad valami papírt is, ha van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest