-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt kedves kolléga, amikor parancssorban pl. nyomkodom a lefele gombot vagy a backspace-t s elfogyott a törölnivaló, jön az alaplapi csipogás, hasonló mint amilyen pl. hardver hibánál van rendszerinduláskor(bár ez nem jó példa, mert akkor inkább sípol).
Biztos már rég kikapcsoltad, azért nem emlékszel rá vagy működik a hangkártyád.
A bash man-jában volt valami set bell-stylenevű parancs, ami állítólag ezt szabályozná, de nekem nem vált be.
ngabor2:Á, olyanom nekem még nincs, az már luxus lenne.Szegény kis ati 9200-esemet még nem tudtam belőni, ezért is hallom folyton ezt a kedves csipogó hangot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gyermek PC játékok
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest