-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
bambano #8444 üzenetére
"Először a globális descriptor limitet kell feltolni, szerintem akár 1 millióra is, utána a /etc/profile-ba írt ulimit-tel a per processz limitet."
Elvileg átállítottam 16384-re.
"A df -i megmondja, összesen hány inode van a fájlrendszerben, ha a 160 ezer ehhez közel jár, akkor bajban vagy
"
Közben rájöttem, hogy rájöttem, hogy ez:
new:/home/ivivan# df -i
Fájlrendszer Inode-ok IFogl. ISzab. IFo.% Csatl. pont
/dev/sda1 0 0 0 - /azért lehet nálam, mert reiserfs-t használok, amiben ugye nincsenek inode-ok (ha jól tudom)
Most várunk, kíváncsi leszek, hogy a változtatások most érnek-e valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMWFan: Akasztófa
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest