Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Bikkrom
üzenetére
ha jol ertem, regebben mukodott, de durvan megfogalmazva egy reszt kicsereltek a kodban, es az uj verzio meg nem tokeletes (nem olvastam vegig az egeszet, csak atfutottam)
ha fontos, erdemes kicsit jobban korulnezni, hatha van egy egyszeruen felrakhato, "kulso" driver hozza, ha annyira nem surgos, akkor meg varni kell az update-re ami megjavitja
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- BestBuy ruhás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi