- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Hát én már megint fekete bárány vagyok: mindig root-ként lépek be Linuxra illetve ssh-n az első parancs a su (vagy sudo bash) (Sőt, még a screen-em is root-ként fut)
Egy ideig én is próbáltam paré júzer lenni, de valahogy mindig oda jutottam, hogy root jog kellett. Ugye nyilván ha valahova be ssh-zok, akkor azért megyek oda, mert csinálni akarok valamit (apache újra indítás, biztonsági mentés, logok megnézése stb) és biztos, hogy ezeket csak a root teheti meg, tehát vagy minden utasítás előtt sudo-t adok ki vagy simán root-ként tevékenykedem. Nekem az utóbbi egyszerűbb és nem látom nagy veszélyét a dolognak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest