Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
A cron tudtommal mindig elküldi a lefuttatott job szabvány kimenetén megjelenő dolgokat emailben a rootnak, arra szerintem nem kell külön utasítás.
A date paraméterét én aposztrófok közé szoktam tenni: date '+%B' és akkor nincs baj.
Még egy dologra szoktam rá: ha egy program kimenetét ellenőrizni akarom, akkor mindig beállítom a LANG környezeti változót arra, ami nekem jó, nehogy megtréfáljon a mentve felirat, amikor saved-re grepelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Videó stream letöltése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Proxmox VE
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest