-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Végül sikerült elindítanom Wine-t is. Az volt a gondja, hogy a vnc-szerver nem 24-bites színmélységgel futott... így most jó, de nem tudom, mennyire jó ez nekem (sávszélesség-kihasználtság ügyben)...
Lehet, hogy az xorg.conf-ban erőltetni kéne alacsonyabb színmélységet és úgy működne a vnc-n is pl. 16-bites színmélységgel?
...mindenesetre most jó.
Közben rájöttem, mit szerettem volna írni task manager helyett: taskbar.
Találtam is egyet: PyPanel.Már csak kicsit "testreszabni" kéne, de legalábbis a több asztal közötti váltást kikapcsolni benne... esetleg ismer valaki egy olyan taskbar progit, amelyik nem használ hagyományos start-menüt, de egy-két program pl. a tálcáról elindítható vele?
A PyPanel testreszabását most próbálom kideríteni.
Szerk: Úgy látom, PyPanel-lel megoldható, olvasok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest