- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
zLegolas #503 üzenetére
ezzel tisztába vagyok én is, de egy haverom, ott szokott kérdezgetni olyan dolgokat amiket igencsak ritkán szoktak kérdezni, (az elmondása szerint) és mégis letolták. Ettől függetlenül biztos van ott is olyan, hogy naponta 3x megkérdezik ugyanazt. De ilyen mindenhol van
-
charlie54
csendes tag
válasz
zLegolas #503 üzenetére
Sziasztok, régen olvasgatom ezt a fórumot, sokat tanultam Tőletek.
A letolásokhoz: nekem is nagyon csipi a szemem, hogy ahhoz van energiája valakinek, hogy lecsesszen egy kezdőt egy láma kérdésért, ahelyett hogy válaszolna érdemben vagy legalább csendben maradna. Nagyon jól össszefoglalta ezt a dolgot egy ember az ubuntu.hu fórumon:
http://ubuntu.hu/forum/viewtopic.php?t=138
dll hozzászólását érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest