- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windows NT
tag
Na ebben igazad van mert erőforrásigénye kicsi, de nem éppen annak való aki nem ért hozzá.
Épp most próbáltam ki ubuntu alatt sima ubi elérem és írni is tudom a floppyt, úgyhogy a debi röpül, itt kiírja, hogy nem lehet megváltoztatni a jogosultságokat, de legalább elérem gond nélkül minden meghajtót.
Egyébként én inkább szeretnék fapadosat mert kicsi az erőforrásigénye, a windowsból még a luna témát is kiírtom. A KDE Kubuntu szép, de az már jobban zabizik, ráadásul nembírok a médialejátszójába kodekeket tenni. Kár, hogy inkább a játékok helyett nem kodekeket raknak bele.
Üdv -
bambano
titán
Ezzel szemben a fapados debianban van dbus és hal, udev-vel, meg gnome volume manager. kioslave is volna benne, de még sose használtam kde-t, így ezt nem teszteltem. A debian valóban fapadosnak tűnik, főleg, ha az 5-6 éves verzióit nézzük.
Az lvm2 pedig kezelhető windows alól: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Rog Strix G16
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest