-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Sz_Imre #34772 üzenetére
Szerintem egyik sem fog működni, amíg nem lesz betöltve hozzá (szenzorok, vezérlők) valami modul. Csak nem tudom, hogy mi kellene hozzá, és a neten sem találom...
Azt hittem, hogy lesz itt valakinek ötlete ezzel kapcsolatban azon kívül, hogy nem lehet - nem érdemes megoldani - forrasszak - daraboljak kábelt - cseréljek gépet ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest