Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Mivel én nem használok DRBD-t, életemben kb. kétszer láttam, így nem tudom, mi okozhatja nálad a problémát. De azt ugye érted, hogy ennek az ég világon semmi köze sem a SysV inithez, sem a Systemdhez?
De én most le vagyok sokkolódva attól, hogy van, aki úgy grepeli ki a journalból az infókat. Azért nem ezt gondoltam volna, főleg olyantól, aki régóta a szakmában dolgozik...
Mondom én, hogy itt arról van szó, hogy ti nem akarjátok megismerni a Systemd-et, jól elvagytok ti a régi világban, és nektek az úgy oké. Egyébként szeretném jelezni, hogy a Systemd képes SysV init scripteket futtatni, úgyhogy tulajdonképpen nem olyan nagy baj, ha nem akartok közelebbi kapcsolatba kerülni a Systemddel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi