Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Így van, BananaPi az ARM. Azt láttam, hogy van Linuxra és Macre, akkor ezek szerint ez felejtős.
Lehet ext4 lesz belőle, vagy zfs, esetleg exfat? Az elérése vegyesen van Win10 és Android eszközökről.
Egy kicsit keresgéltem és lecseréltem az automount sort az fstab-ban erről:
/dev/sda1 /wdred ntfs auto
erre:
UUID=60AE8A3E4FD97AE1 /wdred ntfs noatime,async,big_writes 0 0Win10 alatt valamivel gyorsult a mappanyitás 3-5 mp-re, ssh-n midnight commanderrel 2-3 mp. Elvileg a big_writes már elavult opció, de nem dobott hibát emiatt.
A deluged két processze is 70-90% cpu használatot mutat, lehet ott is valami config tweak kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest