Hirdetés
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bambano #30111 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy az is ott van a kernelben. Akkor lehet kipróbálom azt is. Én eddig úgy tudtam, hogy a Xen-t külön fel kell telepíteni.
(#30112) inf3rno: ezt teljesen jól tudod. De ha már VM-ben próbálgat valaki, akkor valós szimulációként próbálkozzon, és maradjon a dedup, cow, tömörítés, mindenféle redundancia stb. bekapcsolva. Ahogy kikapcsolgatsz mindent, meg ilyen minimalista ideálkörnyezetben próbálkozol, az nem fogja visszaadni, amit majd a valóságban tapasztalsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest