- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano #2995 üzenetére
nekem mindig is ez tetszett a linuxban. van egy probléma, és azt nagyon sokféleképpen meg lehet oldani. ki mihez ért jobban. az xarg-ra nekem még nem volt szükségem, ezért nem is igazán néztem utána.
a find-nek nálam az a ''baja'', hogy mindig ír elérési utat is. egyes progik nem szokták értékelni, ezért trükközni kellett vele egyszer.
én úgy vagyok a ``-vel, hogy ezt ismerem, egyszerűbbnek tartom, mint a $() módszert. ha ilyeneket már egymásba kell ágyazni... akkor keresni szoktam egyszerűbb megoldást
amúgy a for i in `find . -type f` do; cat $i >> file.txt; done módszert meg se említettem
Gaben: ebben nincs tapasztalatom, úgyhogy ezért nem válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged