- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
inf3rno #29416 üzenetére
Látod, még a CSV-re is van RFC
Arra úgy a 3.0-s Excel korában találtam egy leírást/definíciót: egy sor=egy rekord, a rekord végét LF/CRLF jelzi, a mezőszeparátor egyetlen karakter, többnyire vessző vagy pontosvessző és a nem numerikus értéket illik idézőjelbe pakolni.
Ez volt az első és utolsó formátum, amire saját parsert próbáltam hegeszteni, aztán rájöttem, hogy valamivel bonyolultabb a dolog, mint a szeparátorok mentén szétrobbantani a sort, így maradtam a már kész megoldásoknál -
bambano
titán
válasz
inf3rno #29416 üzenetére
mondtam én, hogy nem szabványos formátum? hint: nem mondtam.
(#29418) inf3rno : "Aztán próbálj emlékezni, hogy melyik fogalomhoz melyik rövidítés tartozik, főleg ha magyarul jegyzed meg, hogy melyik mit csinál. Kb. olyan, mint szótárat magolni. ": merugye java-s szabvány nevek rövidítéseit mennyivel egyszerűbb bemagolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airsoft
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Futás, futópályák
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- No Man's Sky - Befutott a Voyagers frissítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest