- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Nem tudom feltölteni. A VirtualBox integráció nem telepíthető rá, így meg nem megy a másolás-beillesztés. VBox osztott mappa se megy. Fájlmegosztás is jó lenne erre, de az se megy. Pendrive-ot nem ismeri fel, pedig gondoltam arra is ki lehetne másolni. Internet az van a szerveren is, de böngésző nincs, lynx-et meg nem tudom ennyire használni... grafikus felületet meg nem akartam, de lehet, hogy muszáj lesz, mert másképp nem tudom kimásolni azt az egy fájlt se. Esetleg valahova feltöltöm ftp-vel ha találok működő leírást hozzá. Most az látszik a legegyszerűbbnek, amit meg is tudok csinálni.
Mondjuk egy pendrive vagy egy virtualbox osztott mappa is jól jönne, ha működne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest