- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Speeedfire #27118 üzenetére
Buddha a középutat a mérsékletesség ösvényeként jellemzi, az érzéki élvezetek és az önsanyargatás között.
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #27118 üzenetére
8 éve tértem át Ubunturól Arch Linuxra és a közelmúltban egy fél évre elkalandoztam Debianra, de vissza is álltam Archra (Debian túl unalmas
).
Az a tapasztalatom, hogy nagyon kevés gondot okoznak a frissítések, nagyon ritkán kell kézzel belenyúlni, de ilyenkor a hírekben mindig leírják a teendőket.
A rendszer feltelepítése vihet el sok időt, ha valaki nem tud terminálban eligazodni, illetve nem tudja, hogy mi minden kell egy kész rendszerhez, viszont a wiki a telepítésen is szépen végigviszi az embert.
Mivel az Arch wikije szenzációs, a legtöbb felmerülő kérdésedre már kész választ, útmutatást találsz. Így hát véleményem szerint, ha az elején hajlandó vagy időt és energiát rászánni, Arch Linuxszal egy folyamatosan friss rendszered lesz és kevés energiát fog elvinni ennek a fenntartása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest