- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Felirat égetés filmre !!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Csak ez az egész azért érdekes, mert a GT710 elődje egy nagyon öreg 9400GT volt, amivel a 16.04 jó ideig kiválóan működött zárt driverrel. Aztán jó kérdés, hogy mikor, de elkezdett akadozni a gépezet. Feltételeztem, hogy az öreg SSD vagy a szintén nem túl fiatal 9400GT elfogyhatott, ezért lecseréltem az SSD-t és a VGA-t is, majd telepítettem a 18.04 -et. Nagyjából ugyanaz a helyzet, de a 18.04 -nek köszönhetően egy kicsivel még rosszabb.
Kíváncsiságból kipróbáltam Live a 14.04 -et, mivel az még nagyon simán hasított. Nos, a böngészőben való görgetés már azzal se valami „smooth”. Sok program megnyitásától kevésbé, de azért megfekszik a gép.
Ebből gondoltam, hogy hardveres a gond, mivel már mind a zárt mind a nyílt driverek végig lettek próbálva és korábban még a szerényebb képességű nyílt driverrel, illetve gyengébb videokártyával is remekül működött minden.Nézegetem a htopot. Egyértelműen a firefox és a gnome-shell húzza a processzort. Teszek egy próbát az xfce -vel is, de tulajdonképpen az asztali környezet akadozását a KDE is megoldja, hisz KDE -vel minden vaj simán működik, kivéve a böngészők.....
Egyébként lehetséges, hogy egy GT 710 már általános használatra is kevés?
Nagyon furcsállom. Emlékszem még a régi időkre, amikor egy 8600GS tökéletesen vitt mindent a 9.04 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest