- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Beelink ME Mini
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
ubyegon2 #23638 üzenetére
Ennyire azért nem is kell komolyan venni. Nekem a 120 GB Samsung Evo 20 GB szabadon van hagyva, ha kell neki ha nem. A swappines értéke 1, plusz fstab discard, noatime. Aztán csókolom.
Vigyázzunk rá, de azt nem értem mikor mindent raknak a hdd- re, hogy minél kevesebbet írjon az ssdre a rendszer.
Én azt vettem észre, hogy a Linux elve kevesebbet ir rá mint a Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- BestBuy ruhás topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Cognac , Brandy
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest