-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Fritz Teufel #21121 üzenetére
Most komolyan kerdezem: ez igy neked megeri/mukodokepes? Remisztoen hangzik.
> Egyébként stabil a rendszer addig, amíg nem nyitok meg túl sok lapot a valamelyik böngészőben.
Ja, szoval total instabil.
while (!sleep) sheep++;
-
Vladi
nagyúr
válasz Fritz Teufel #21121 üzenetére
Jogos a felháborodás. Az azért meglep, hogy egy sima dpm levételtől belassul a gép. Desktop effekteket használsz? Most ha lassabb a gpu, akkor mi van? Semmi. Amitre használod már egy 20 éves vga is tudja röccenés mentesen. najó 15 éves.
"Ez nekem mocsok nagyon nem tetszik,"
Ez is jogos, ezzel én is találkozom sokszor. 5-6 éve kb elértek odéig a pc-k, hogy hétköznapi használatra tök felesleges az erősebb. ssd óta egyszerűen nincsi ndok a fejlesztésre. Én is ezért tettem fel centost hogy tényleg csak akkor kelljen fejleszteni, ha valami elromlik.il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs