Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
Claude Leon #18602 üzenetére
Koszi. Eddig meg nem lattam ilyet, hogy win7 helyere telepites, meg is orultem, hogy milyen okos, nem kell tokolnom vele. Sajnos maradnom kellett volna a kezi beallitasnal.
testdisk-el sikerult visszanyernem az adatokat a C-rol, de sajna a D-rol nem, amin a lenyeges adatok voltak, sajna az ugy tunik teljesen behalt, a testdisk is csak 30Gb-ot lat pedig 100-as volt.
Ezt jol elcsesztem, de hat mindig tanul az ember valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Billentyűzet gondom van
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest