Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
végül is a kde lib-ek fentvoltak a k3b miatt mert azt szeretem, így kipróbáltam a krusadert, amivel többet tud elsőre és fontos számomra az a szinkronizálás, kb u.azt tudja mint a TC win-ben, úgyhogy nyerő a dolog
réggen már próbáékoztam vele csak vhogy elfelejkeztem róla..
kár hogy az ftp kapcsolatokat nem lehet kicsit managelni, lásd előző hsz-ek az letöltési lista dolgokban
Új hozzászólás Aktív témák
- Diabetes - Cukorbetegség
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő