- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
dr_strange #1455 üzenetére
Szóval a /etc/fstab állomány:
/dev/VolGroup00/LogVol00 / ext3 defaults 1 1
LABEL=/boot /boot ext3 defaults 1 2
devpts /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0
tmpfs /dev/shm tmpfs defaults 0 0
proc /proc proc defaults 0 0
sysfs /sys sysfs defaults 0 0
/dev/VolGroup00/LogVol01 swap swap defaults 0 0
[Szerkesztve] -
Pazo
tag
válasz
dr_strange #1455 üzenetére
gyorsba feltettem az uhu-t, hogy lássam ő megtalálja-e a vinyót és igen. szal most kicsit nem értem mi lehet a baja a fedorának, de körültekintőbben ptóbálom elvégezni a harmadik telepítést
azt mondja most a telepítés helyének kiválasutásakor, hogy vannak LVM kötetcsoportok és merevlemezes meghajtók, mindkettőben talál telepítésre alkamlmas helyet, elvileg a kettő ugyanaz, szal az lvm-re teszem. a többi ablak nem igényel beavatkozást...
az opcionális telepítési csomagoknaál felraktam a Windows fájlkiszolgálót (''Ebben a csoportban olyan programok találhatók, amelyek Linux és MS Windows rendszerek közötti fájlmegosztásra alkalmasak'') bár ez nem az ami nekem kell.
igen, van egy normál felhasználó és van rootjelszó.
a progi nem tudom máshol minek felel meg, itt logikai kötetkezelő névre hallgat, osztott ablakos cucc, mutatja az általa látott meghajtókat/kötegeket és mindegyiknek írja a méretét, fájlrendszerét, csatolhatóságát... és a /dev/hde5-t nem inicializáltnak látja.
a fájl tartalmát azonnal másolom, amint lesz működő fedorám.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- ASUS Transformer Book T101HA
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest