-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
MacCaine #13361 üzenetére
Google-el meg is találtam: [link]
Ezen gépen amibe beraktam a vinyót, nincs most Linux.
Egy CD/DVD-s live Ubuntu 10.04, 11.04, Mint 11, Slitaz (aircrack-ng -hez) alól ugye menne ?
Persze ha felismeri az NTFS particiót a másik vinyón.
És akkor fájlba menteném.Ebben a két példában miért van máshogy megadva a forrás ? :
Clone one hard drive onto another
$ dd if=/dev/sda of=/dev/sdb
Clone a hard drive to an image file
$ dd if=/dev/hda of=/image.imgMOD: megtaláltam mi a kulonbseg az sda és hda közt: [link]
Bár azt nem teljesen értem mi a különbség, miert SCSI az egyik.
Lehet át kéne mennem a linux kezdoknek topicba...Illetve a `noerror' is kellhet ha jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- PlayStation 5
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest