Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Egyszerre minden driverből csak egy van telepítve és csak a catalyst a zárt. Néha kipróbálom a radeonhd-t is, ilyenkor leveszem a catalystot és a függőségeit, majd telepítem a radeonhd-t. Vissza ugyan így állok. Ezek szerint nem távolít el mindent a rendszerből a radeonhd a törlése után?
Mindenesetre a menu.lst-hez szerencsére nem nyúl. Jó öreg GRUB.
Lehet csinálok egy újratelepítést, elkezdem elölről felépíteni, mostanra sokkal jobban ismerem már ezt a rendszert, mint amikor először telepítettem - vagy legalábbis tudom hol vannak a jó dokumentációk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox one X konzol 1Tb
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest