Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Rickazoid
üzenetére
Akkor itt elég sok mindent be lehet állítani, illetve nagy károkat is lehet okozni. Egyelőre maradok annál amit te írtál. Ssh alól is kiválóan működött a sudo parancs. Amit szerettem volna, így tökéletesen működik. Szerintem nem is fogom bántatni elég a csoport megadása nekem.

F34R: crunchbang, dsl, xubuntu stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest