Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Én a helyedben valami emerald témát dobtam volna fel, talán egyszerűbb megoldás.
Nekem személy szerint a KDE nem jön be, az arch-ot is gnome-mal használom. Biztos hogy nincs magyarítva?
Kipróbálhatnád az lxde-t is, nemrég dobtam fel virtualboxban kíváncsiságból. Ott magyarra állítottam a LOCALE-t és magyarra is váltott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem személy szerint a KDE nem jön be, az arch-ot is gnome-mal használom. Biztos hogy nincs magyarítva?