Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tomi84 aktív tag Helló 
 Hogy van kiépítve a hálózat? Gondolom nincs 4 hálókártya a gépben (szerintem) A legegyszerűbb, ha indítasz egy proxy szervert a linuxos gépen, a többin betig beállítod, a proxy-t és kész. (szerintem) A legegyszerűbb, ha indítasz egy proxy szervert a linuxos gépen, a többin betig beállítod, a proxy-t és kész.
 Azt írd meg, hogy kötöd össze a gépeket. Már hogy hub-bal van a hálózat, vagy routerrel, stb. A proxy szerver beüzemelése meg nagyon egyszerű dolog, csak már ezer éve nem csináltam, úgyhogy most inkább nem mondok hülyeséget, utánnanézek és utánna felsötétítelek 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(szerintem) A legegyszerűbb, ha indítasz egy proxy szervert a linuxos gépen, a többin betig beállítod, a proxy-t és kész.
 (szerintem) A legegyszerűbb, ha indítasz egy proxy szervert a linuxos gépen, a többin betig beállítod, a proxy-t és kész.