Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
KDE4 kérdésem lenne...
Kis ideje feltettem az asztali gépemre is a Mandrivát, ezúttal a 2009-et... ugyan lehetne KDE3-at használni, de gondoltam, megpróbálkozom a négyessel, hátha megszokom a dolgokat...
Elkezdtem kicsit beállítgatni, jelenleg a levelezőm a régi Wines és az új Linuxos beállítással is megy (ugyanazzal az "adatbázissal"), TV kártya és egyebek is rendben vannak, de a KDE4-et eddig nem sikerült rávenni, hogy egyes funkciókhoz alternatív "billentyűt" rendeljek.
KDE3-ban volt olyan lehetőség, ahol be tudtam állítani pl., hogy a "show desktop" funkció az eredeti billentyűkombináció mellett a Win+D billentyűkre is működjön. Ezt itt sehogysem sikerül. Át tudom állítani másra, de alternatív megoldást (tehát az eredetit is meghagyva) nem kaptam... rossz helyen keresem?
Emellett szeretném beállítani az MS
Intellimouse egeret, hogy az egyik gombjára zárja be az aktuális ablakot, illetve Opera esetén csak a belső, nyitott fület. Erre tud valaki megoldást? ...jelenleg az alap (előre - hátra) funkcióval működik, de én az "előre" funkciót soha nem használtam, nem kell. Win alatt pedig így volt beállítva (ablak bezárás), így kényelem miatt szeretném azt is beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest