- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
KDE4 kérdésem lenne...
Kis ideje feltettem az asztali gépemre is a Mandrivát, ezúttal a 2009-et... ugyan lehetne KDE3-at használni, de gondoltam, megpróbálkozom a négyessel, hátha megszokom a dolgokat...
Elkezdtem kicsit beállítgatni, jelenleg a levelezőm a régi Wines és az új Linuxos beállítással is megy (ugyanazzal az "adatbázissal"), TV kártya és egyebek is rendben vannak, de a KDE4-et eddig nem sikerült rávenni, hogy egyes funkciókhoz alternatív "billentyűt" rendeljek.
KDE3-ban volt olyan lehetőség, ahol be tudtam állítani pl., hogy a "show desktop" funkció az eredeti billentyűkombináció mellett a Win+D billentyűkre is működjön. Ezt itt sehogysem sikerül. Át tudom állítani másra, de alternatív megoldást (tehát az eredetit is meghagyva) nem kaptam... rossz helyen keresem?
Emellett szeretném beállítani az MS
Intellimouse egeret, hogy az egyik gombjára zárja be az aktuális ablakot, illetve Opera esetén csak a belső, nyitott fület. Erre tud valaki megoldást? ...jelenleg az alap (előre - hátra) funkcióval működik, de én az "előre" funkciót soha nem használtam, nem kell. Win alatt pedig így volt beállítva (ablak bezárás), így kényelem miatt szeretném azt is beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MCDODO T03 fejhallgató
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Intellimouse egeret, hogy az egyik gombjára zárja be az aktuális ablakot, illetve Opera esetén csak a belső, nyitott fület. Erre tud valaki megoldást? ...jelenleg az alap (előre - hátra) funkcióval működik, de én az "előre" funkciót soha nem használtam, nem kell. Win alatt pedig így volt beállítva (ablak bezárás), így kényelem miatt szeretném azt is beállítani.