- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Kipróbáltam a gocr -m 130 kapcsolót, ki is rajzolja karakterekből a képet, amit beadtam neki, két kérdésem lenne: Olyan karaktereket is kirajzol, amit jól ismer fel (2,0, stb..) oda is írja, hogy milyen karaktert lát. Ezt nekem meg kellene erősíteni? A 3-ast is kirajzolja, de oda nem ír számot, nyilván azért, mert nem ismeri meg. De hogy tudom neki megtanítani, hogy az 3-as? A man csak annyit ír, hogy extend database, prompt user.. de nekem nem promptol, hanem egyben kiír mindent...
Az elején panaszkodik valami -/db/db.lst-ről, azt nekem kellene létrehozni, és oda írni valamit?
Petya
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest