Hirdetés
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vagy problémát okozott, hogy a telepítés idején még használtam curve optimizert, ami miatt nem minden mag volt minden körülmények között volt stabil a prociban, de ezt akkor még nem tudtam.
Ugyanekkor telepítettem egy 95%-ban azonos gépre ugyanezt a disztrót és ott sosem volt ez a kernel param probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest