- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
köszönöm az ajánlást, elkezdtem, de nem olvastam végig mert késő van, majd holnap...
ami kikívánkozik, nem az a baj a motorral, hogy nincs ajtaja, ablaka, vagy nem fér al a család, hanem hogy megveszem hogy járjak vele, a díler órákig ecseteli hogy ezt is tud meg azt is dudálni, meg arany a berúgókar, aztán a dudát megnyomom, és leáll, be akarom rúgni, a kar letörik... én ennyit látok ebből, a debian, a suse több változata, az uhu két verziója, red-hat és fedora , mandriva, ubuntu, hm, mim is volt még? szal motoroznék én, és beérném egy csepellel, ami elvisz a világ végéig, semmi sallang, csak csak stabilitás, funkcionalitás, egységesség, szépség... a stabilitás megoldott, nem véletlenül használnak beágyazott rendszerekben linuxot, a kernel általában fasza , a többi meg remélem előbb utóbb az lesz, mert a win szar, tele van idegsítő dolgokkal, de nekem eddig ez az egyetlen ami működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tőzsde és gazdaság
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest