- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dißnäëß nagyúr válasz  0xmilan

üzenetére 0xmilan

üzenetéreKöszi. Egy ideje már nincs kedvem leállni magyarázni a miért-et, ha kapok hogyan-t, kapok, ha nem, nem. Látom, Neked még van türelmed hozzá  Egyébként megoldottam, találtam GUI-t, amivel kapcsolódok a futtatott daemon-hoz, így nem kell Xming-el és putty-al mókolnom (ami a válasz lett volna amúgy, kipróbáltam, tökjó). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest