Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Ártani nem árt, de a mai otthonra szánt nasokban ált. 512 mb -1 GB ram van. ZFS-t - igaz linux alatt, de 2 GB-tal is használtam gond nélkül.
Persze itt megint az jön be, hogy ki mire használja, zfs alatt is milyen beállításokkal, stb...
pl.: Zyxel 325v2-ben ma néztem, hogy 512 mb. Szóval azért na, felhasználás kérdése. Szerintem is ha nincs ramdisk, vagy valami más ram igényes dolog, akkor annyira nem kell az a 8gb. Én Cubieboard-n nyomom már a nas funkciókat, alapvető dolgokkal (nginx,samba,torrent,stb..) és bőven nincs kihasználva az 1 GB. Előtte nekem is volt brazosom 4 gb rammal, soha ki se használtam a felét se. Kivéve ha virtualizáltam, na akkor tényleg jöhet a 8 GB ram.
De igaza van Vladinak, ha ennyit dobott a gép, akkor már használjuk, ne hajítsuk el. Manapság aranyárban mennek a memók.

(no offense brada
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest