- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pawee
tag
Hello
nagyon nagy a problémám!!! Ha ezen tud vki segítani akkor uhhh...nagyon megleszek lepve
szval telepítettem linuxot és a grub/lilo-ba még felismeri a ps/2es billentyűzetemet, de amikor elkezd betöltődni a rendszer akkor már semmi és amint entert nyomok a lilo/grub-ban abban a pillanatban, meg áll a dolog, nem tom miért van ez így.
a fura az egészben az hogy régebben volt már telepítva linux(debian) és akkor működött, bár akkor megunta magát és újraraktam, nahh azóta se kép se hang a linuxxal kapcsolatban.
a rendszer általában faszán betöltődik, de billentyűzet az nincs, sőt néha egér sem, pedig minden ps/2es (régen usb-set használtam és akkor arra gyanakodtam hogy az usb miatt de nem)
a kipróbált disztribúciók:
ubuntu 5.10
suse 10.1
mandriva
debian
ezeknél nem működött a dolog...lécci segíítsen vki, nagyon szeretnék lint használni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- gerner1
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest