-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Sziasztok!
A következő problémá(k)ba futottam.
1) Amikor webböngészőből mentenék egy doksit bizonyos célhelyre nem engedi más néven, máshová elmenteni.
2) Letöltöttem egy témát és nem engedte kicsomagolni mert nem engedélyezett (/home mappában sem). Gksu-val minden gond nélkül sikerült.
Én itt valami jogosultságkezelési problémára tippelnék. A GUI-s programokat természetesen gksu-val indítottam minden esetben, sudo-t a terminálban csak csatolási pontok létrehozásához használtam valamint program telepítéskor.
Van valakinek ötlete, hogy miért szemétkedik?
Xubuntu 13.10 a delikvens.
Minden tippet szívesen veszek.
Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netflix
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest