Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Steam Deck

- 

PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

bambano

üzenetére
						És nem létezik véletlenül valami olcsó GSM dongle, az USB-s 3G cuccok mintájára? Ez ügyben én is guglizok még.
Esetleg még arra gondoltam, hogy veszek kopott, hasznlát, low-end androidos telefonokat, és azok segítségével oldom meg. Utánanéztem, Androidon teljes kontroll alatt tudom tartani a hívásokat távolról is, ha rootolva van a készülék. Nem is lenne túl bonyesz írni egy ilyen progit, ahogy néztem. Csak azt kell kisütni, hogy hogy küldjem át a hangot a telefonomra...
Ehhez kellhet az asterisk. Megnézem, hogy tud-e ilyet.Köszi a tippet!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Gaming notebook topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - BestBuy ruhás topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Sorozatok
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
 - Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
 - LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest