- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
És nem létezik véletlenül valami olcsó GSM dongle, az USB-s 3G cuccok mintájára? Ez ügyben én is guglizok még.
Esetleg még arra gondoltam, hogy veszek kopott, hasznlát, low-end androidos telefonokat, és azok segítségével oldom meg. Utánanéztem, Androidon teljes kontroll alatt tudom tartani a hívásokat távolról is, ha rootolva van a készülék. Nem is lenne túl bonyesz írni egy ilyen progit, ahogy néztem. Csak azt kell kisütni, hogy hogy küldjem át a hangot a telefonomra...
Ehhez kellhet az asterisk. Megnézem, hogy tud-e ilyet.Köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest