Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Előbb voltam Ubuntu.hu-n. Egy kezdő srác, helyből azzal jött, hogy LimeWire, Jedi Academy, stb-t hogyan lehet Ubuntu alatt életre kelteni, arról nem is beszélve, hogy fél órával előtte, meg azt kérdeztem, hogy telepített Debian-on MS-DOS szerű felület jelenik meg és hogy ennyi-e a Debian. Komolyan nem értem, hogy egyeseknek minek a Linux. Aki ennyire függ a MS-os operációs rendszertől az minek akar nyílt forrású rendszert? Azért, hogy a haveroknak elmondja, hogy senkik vagytok mert én Linux alól netezek?Kezd egy kicsit zavaró lenni a divat-Linux-ozás.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest