- Vezetékes FEJhallgatók
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Előbb voltam Ubuntu.hu-n. Egy kezdő srác, helyből azzal jött, hogy LimeWire, Jedi Academy, stb-t hogyan lehet Ubuntu alatt életre kelteni, arról nem is beszélve, hogy fél órával előtte, meg azt kérdeztem, hogy telepített Debian-on MS-DOS szerű felület jelenik meg és hogy ennyi-e a Debian. Komolyan nem értem, hogy egyeseknek minek a Linux. Aki ennyire függ a MS-os operációs rendszertől az minek akar nyílt forrású rendszert? Azért, hogy a haveroknak elmondja, hogy senkik vagytok mert én Linux alól netezek?Kezd egy kicsit zavaró lenni a divat-Linux-ozás.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest